tt

jp

Japans voor Beginners, niveau 1 

Nieuw rooster voor het voorjaar 2019 wordt binnenkort gepubliceerd. 

15 lessen van 1,5 uur. 

Lesgeld:  € 295,- (exclusief boek)

Boek: Japanese for Busy People deel I 3e editie. 
Hoofdstuk 1 t/m 3 (les 7), € 32,95
(verkrijgbaar in 't Japanse Winkeltje)

N.B. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het aantal hoofdstukken een indicatie is. Behandelde lesstof is afhankelijk van de snelheid van de groep.

Japans 1A: = VOL

Maandag, 19:45 - 21:15 uur 

3 september t/m 17 december 2018 (Geen les op 17 september)

Bij deze klas heeft de docente de voorkeur om de romanized versie van 'Japanese for Busy People (deel I)' te gebruiken waar de tekst zowel in kana als in het Latijns alfabet geschreven staat zodat u alles vlot kan lezen.

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om naast hiragana en katakana te leren schrijven/lezen ook hoe u zich kunt voorstellen, omgaan met tijd, spullen kopen in een winkel, koppelwerkwoorden en natuurlijk leert u grammatica. De nadruk bij deze cursus ligt op Japanse conversatie.

Docente: Mevrouw M. Koseki

Japans 1B

Vrijdag, 19:45 - 21:15 uur

7 september t/m 14 december 2018 

Bij deze les wordt de kana versie van 'Japanese for Busy People (deel I)' gebruikt voor een soepeler overgang naar het boek deel II (alleen in kana).

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om naast hiragana en katakana te leren schrijven/lezen ook hoe u zich kunt voorstellen, omgaan met tijd, spullen kopen bij een winkel, koppelwerkwoorden en natuurlijk leert u grammatica. De nadruk bij deze cursus ligt op Japanse conversatie.

We adviseren om voor aanvang van de lessen al zelf het hiragana en katakana schrift te leren, zodat u de lessen makkelijker kan volgen.

Docente: Mevrouw J. Kato

Wilt u dat wij het lesboek klaarleggen op de 1e cursusdag? Vermeld dit op het aanmeldingsformulier en maakt u het bedrag over met het cursusgeld.