tt

jp

Japans voor Beginners, niveau 1 

Deze cursus is bedoeld voor absolute beginners. In de cursus leert u hiragana, katakana en kanji schrijven en lezen, ook hoe u zich kunt voorstellen, omgaan met tijd en spullen kopen in een winkel. Natuurlijk leert u ook de grammatica bv. koppelwerkwoorden en werkwoordvervoeging. De nadruk bij deze cursus ligt op Japanse conversatie. Deze cursus wordt op verschillende dagen gegeven: Japans 1A op maandag en 1B op donderdag. De inhoud van deze twee cursussen is dezelfde. Het is niet mogelijk om tussentijds van cursusdag te wisselen. 
De lessen worden in het Nederlands gegeven.

15 lessen van 1,5 uur. 

Lesgeld:  € 295,- (exclusief boek)

Boek: Genki deel 1 €49,50 (van les 1 t/m 3)

N.B. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het aantal hoofdstukken een indicatie is. Behandelde lesstof is afhankelijk van de snelheid van de groep.

Helaas wordt er geen cursus Japans 1 gegeven.   update 06-08: 

 

N.B. Het minimum aantal deelnemers 5 personen. Indien er te weinig aanmeldingen zijn, kan de cursus toch doorgaan met verhoogd lesgeld. Uiteraard gebeurt dit in overleg met u.

Wilt u dat wij het lesboek klaarleggen op de 1e cursusdag? Vermeldt dit op het aanmeldingsformulier en maakt u het bedrag over met het cursusgeld.