tt

jp

Japans voor Beginners, niveau 2

Nieuw rooster voor het voorjaar 2019 wordt binnenkort gepubliceerd. .

15 lessen van 1,5 uur.

Lesgeld:  € 310,- (exclusief boek)

Boek: Japanese for Busy People deel I 3e editie.
v.a. hoofdstuk 4 (les 8) t/m 7 (les 17), €32,95
(verkrijgbaar in 't Japanse Winkeltje)

N.B. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het aantal hoofdstukken een indicatie is. Behandelde lesstof is afhankelijk van de snelheid van de groep.

Japans 2A

Maandag, 18:00 - 19:30 uur

3 september t/m 17 december 2018 (Geen les op 17 september)

Japans 2A is het vervolg van Japans 1A

Bij deze klas heeft de docente de voorkeur om de romanized versie van 'Japanese for Busy People (deel I)' te gebruiken waar de tekst zowel in kana als in het Latijns alfabet geschreven staat zodat u alles vlot kan lezen.

Docente: Mevrouw M. Koseki

Graag voor 16 augustus inschrijven in verband met eventuele aanpassingen. (In geval van te weinig aanmeldingen, zullen klassen samengevoegd worden of komen te vervallen.)

Japans 2B: Dese cursus gaat helaas niet door

Vrijdag, 18:00 - 19:30 uur

7 september t/m 14 december 2018

Japans 2B is het vervolg van Japans 1B

Bij deze les wordt de kana versie van 'Japanese for Busy People (deel I)' gebruikt voor een soepeler overgang naar het boek deel II (alleen in kana).

Docente: Mevrouw J. Kato

Graag voor 16 augustus inschrijven in verband met eventuele aanpassingen. (In geval van te weinig aanmeldingen, zullen klassen samengevoegd worden of komen te vervallen.)

Bij deze cursus leert u onder anderen hoe u complimenten kunt geven, hoe u zich kunt uiten in het Japans, u leert het verschil tussen levende en levenloze objecten, hoe u suggesties kunt maken, dingen betreffende dagelijkse routine, hoe u eten bestelt bij een restaurant; u leert tevens bijvoegelijke naamwoorden.

Wilt u dat wij het lesboek klaarleggen op de 1e cursusdag? Vermeld dit op het aanmeldingsformulier en maakt u het bedrag over met het cursusgeld.